25 mai Ardei umpluți cu quinoa și brânză de capră
Posted at 17:30h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente:
- 150 g quinoa
- 2 ardei grași, tăiați pe jumătate
- 1 linguriță ulei de măsline
- 1 ceapă, tocată mărunt
- 1 dovlecel
- 5 căței de usturoi pisați
- sare și piper după gust
- pătrunjel proaspăt
- 100 g brânză de capră
Cum se prepară:
-preîncălziți cuptorul la 180 de grade
-gătiți quinoa, conform instrucțiunilor de pe ambalaj
-între timp, asezonați ardeii cu sare și piper. Așezați-i cu marginile în jos pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt și lăsați-i la copt timp de 20 de minute.
-încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Adăugați ceapa, dovlecelul tocat, usturoiul și condimente după gust.
-când sunt aproape gata, adăugați quinoa și presărați pătrunjelul tocat
-umpleți ardeii copți cu amestecul de quinoa, după care presărați brânza de capră mărunțită
Să aveți poftă!