Ardei umpluți cu quinoa și brânză de capră

Ardei umpluți cu quinoa și brânză de capră

Ingrediente:

  • 150 g quinoa
  • 2 ardei grași, tăiați pe jumătate
  • 1 linguriță ulei de măsline
  • 1 ceapă, tocată mărunt
  • 1 dovlecel
  • 5 căței de usturoi pisați
  • sare și piper după gust
  • pătrunjel proaspăt
  • 100 g brânză de capră

Cum se prepară:

-preîncălziți cuptorul la 180 de grade

-gătiți quinoa, conform instrucțiunilor de pe ambalaj

-între timp, asezonați ardeii cu sare și piper. Așezați-i cu marginile în jos pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt și lăsați-i la copt timp de 20 de minute.

-încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Adăugați ceapa, dovlecelul tocat, usturoiul și condimente după gust.

-când sunt aproape gata, adăugați quinoa și presărați pătrunjelul tocat

-umpleți ardeii copți cu amestecul de quinoa, după care presărați brânza de capră mărunțită

Să aveți poftă!