BecomeFit Up

BECOMEFIT BY NEBY ESTE CEL MAI EFICIENT PROGRAM DE REMODELARE CORPORALĂ.

FII PREGĂTIT PENTRU REZULTATE UIMITOARE!

BecomeFit Up este programul de SLĂBIRE si TONIFIERE ce se desfășoară doar dimineața. Nivelul de intensitate în acest program este unul INTERMEDIAR, ceea ce înseamnă că se adresează persoanelor ce au cel puțin 2 luni de antrenament lucrat în mod constant, înainte de a veni la BecomeFit. Dacă până acum nu ți-ai găsit motivația, în programul BecomeFit vei avea tot timpul o voce la ureche, care să-ți spună “știu că poți mai mult de atât” si asta pentru că rezultatele tale sunt prioritatea noastră.

 

PRIN BECOMEFIT – UP ÎȚI OFERIM:

  • 4 săptămâni cu 3 antrenamente/săptămâna a câte 1h –  fiecare
  • plan alimentar adaptat
  • analiză corporală la începerea și la terminarea programului
  • consultanță cu nutriționistul programului
  • testare a capacității de rezistență la efort
  • participarea la seminarul lunar “What’s your story?”

 

ATENȚIE, planul alimentar pe care îl vei primi  în programul BecomeFit nu este o dietă. Conceptul nostru se bazează pe diversificarea tuturor categoriilor de alimente sănătoase și pe asocierea optimă a alimentelor. Acest principiu are ca și scop îndrumarea  către: pierderea surplusului de kilograme, tonifierea corpului dar și îndrumarea ta către o alimentație sănătoasă.

LOCAȚIILE UP BASIC:

Neby Fitness Băneasa
Constantin Dobrogeanu Gherea, nr.10-12, sector 1, București
Telefon: 031.436.47.25

Detalii Participant:

Alege Grupa:

Observatii:*

Se va nota daca participantul practica sau nu activitati sportive in mod regulat, daca sufera de boli cornice sau alte afectiuni grave, daca face recuperare sau daca necesita asistenta speciala.

(Rezervarea locului la acest program este luata in considerare numai dupa confirmarea telefonica efectuata printr-un reprezentant Neby Fitness Club)

Am citit si accept termenii si conditiile de inscriere si participare in programul Become Fit.

 

Before & After

 Testimoniale