04 iun. Biluțe cu fulgi de ovăz
Posted at 17:30h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente:
- 1/2 ceașcă de stafide
- 1/2 ceașcă miez de nucă
- 1/4 ceașcă de fulgi de ovăz
- o lingură de fulgi de cocos
- 1/4 linguriță de scorțișoară
Cum se prepară:
-pentru ca stafidele să nu fie prea uscate, pune-le într-un vas și adaugă o cană de apă peste ele (trebuie să stea în apă o oră, cu aproximație)
-mărunțește miejii de nucă
-adaugă fulgii de ovăz, fulgii de nucă de cocos și scorțișoară peste miejii de nucă mărunțiți. Amestecă și mărunțește ingredientele!
-scurge apa de la stafide și adaugă-le peste compoziția pregătită
-din această compoziție formează biluțe de aproximativ 3 cm în diametru, astfel încât compoziția să se lege ușor. Când sunt gata, băgați-le la frigider timp de 3 -4 ore și desertul este gata.
Poftă mare!