Biluțe cu fulgi de ovăz

Biluțe cu fulgi de ovăz

Ingrediente:

  • 1/2 ceașcă de stafide
  • 1/2 ceașcă miez de nucă
  • 1/4 ceașcă de fulgi de ovăz
  • o lingură de fulgi de cocos
  • 1/4 linguriță de scorțișoară

Cum se prepară:

-pentru ca stafidele să nu fie prea uscate, pune-le într-un vas și adaugă o cană de apă peste ele (trebuie să stea în apă o oră, cu aproximație)

-mărunțește miejii de nucă

-adaugă fulgii de ovăz, fulgii de nucă de cocos și scorțișoară peste miejii de nucă mărunțiți. Amestecă și mărunțește ingredientele!

-scurge apa de la stafide și adaugă-le peste compoziția pregătită

-din această compoziție formează biluțe de aproximativ 3 cm în diametru, astfel încât compoziția să se lege ușor. Când sunt gata, băgați-le la frigider timp de 3 -4 ore și desertul este gata.

Poftă mare!