28 mai Cartofi dulci umpluți cu fenicul și brânză de vaci
Posted at 17:30h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente:
- 4 cartofi dulci în coajă
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 ceapă roșie
- 1 bulb de fenicul
- 100g brânză proaspătă de vaci
- busuioc proaspăt
Cum se prepară:
- Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează o tavă cu hârtie pentru copt.
- Taie cartofii dulci pe jumătate și adaugă-i în tava pentru copt, apoi lasă-i la cuptor timp de 40 de minute.
- În uleiul de măsline încins, adaugă ceapa și feniculul tăiate mărunt. Amestecul se gătește timp de 5-10 minute.
- Scoate cartofii din cuptor și înlătură-le miezul. Pune-l într-un recipient separat, adaugă ceapa și feniculul călit, brânza proaspătă și busuiocul tocat mărunt. Asezonează cu sare și piper și amestecă bine.
- Amestecul obținut se adaugă în cartofi, după care se introduc la cuptor pentru încă 25 de minute.
Poftă bună!