21 iun. Cina cu vita pe pat de legume
Posted at 12:19h
in Eat & BecomeFIT
Pregateste-te pentru ceva buuuun. Vita tavalita prin cuptor pana se bronzeaza si asezata pe un sezlong din legume de firma. Ca aiba un parfum placut, da-i un jet de vinegreta si arunca pudra de condimente peste ele.
Cum il preparam:
- – vita tinuta in baitz din condimente – o lingura de vin (sigur ai ceva rosu in casa) + suc de lamaie + aceto balsamico + sos de soia daca ai (daca nu nu-i bai) + boia dulce + apa minerala + rozmarin si cimbru – las-o cateva ore, chiar poti sa o pui in baitz inainte sa pleci la job
- – dupa cateva ore o scoti din baitz si o pui la cuptor (daca o vrei tare, gen talpa de bocanc sau well done, cum se spune) poti sa o tragi la wok pana face o usoara crusta pe margine
- daca o vrei frageda, trage-o la wok 2,3 minute pe fiecare parte si dupa aseaza-o in cuptor pe o tava unde ai deja hartie de copt unsa cu ulei. Dupa ce ai asezat-o in tava pune 2,3 linguri din baitz-ul in care a stat
- – garnitura din salata, ceapa, rosii le poti trage la wok cateva minute, arunca si sare peste ele
Mentiune:*Daca vrei sa-ti iasa bine ocupa-te de ea
Advice: Nu manca tot din farfurie