12 mai Ciuperci potobello cu spanac și brânză
Posted at 16:54h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente:
- 4 ciuperci portobello;
- 250 g brânza ricotta;
- 200 g spanac;
- 100 g parmezan;
- 100 g măsline kalamata;
- 50 ml sos de roșii;
- sare , piper și alte condimente după gust
Mod de preparare:
- Preîncălzește cuptorul la 200°C.
- Tapetează o tavă cu hârtie pentru copt.
- Așează capacele de la ciuperci în tava de copt și presară-le cu sare și piper. Lasă-le la cuptor timp de 20-25 de minute.
- Între timp, amestecă ricotta marunțită, spanacul, parmezanul dat pe răzătoare, măslinele și condimentele într-un bol.
- Când ciupercile sunt gata, scoate tava din cuptor, scurge apa acumulată în capace, apoi adaugă sosul de roșii în mod egal. Adaugă și restul umpluturii, iar deasupra presară parmezan sau cașcaval dat pe răzătoare.
- Ciupercile umplute se reintroduc la cuptor și se mai coc timp de 5 minute.
Poftă mare !