Ciuperci umplute cu brânză

Ciuperci umplute cu brânză

-preîncălziți cuptorul la 160 de grade în timp ce puneți pe o tavă o folie de copt

-luați 4 ciuperci mari (fără cozi)  și puneți-le pe tava pregătită . Băgați-le la cuptor timp de 15-20 de minute până ciupercile devin moi .

-între timp , într-un bol amestecați : o cană de : brânză ricotta și spanac tocat  , 50 de grame de parmezan  și o lingură de condimente italienești . Puneți o lingură de sos de roșii în cuptorul cu microunde timp de 1 minut .

-scoateți din cuptor ciupercile . Puneți deasupra lor câte o lingură de sos de roții și divizați compoziția de brânză ricotta , spanac  și parmezan încât să acoperiți fiecare ciupercă . Puneți-le din nou în cuptor pentru încă 10-15 minute .

-la final , lăsați-le la răcit 10-15 minute și sunt gata să fie servite

*Recomandat e să nu mâncați mai mult de 2 ciuperci pe zi .