01 mart. Ciuperci umplute cu dovlecel
-preîncălziți cuptorul la 160 de grade
-pe o tavă de copt puneți 300 de grame de dovlecel tăiat cubulețe unse cu puțin ulei . Lăsați-le 20 -25 de minute până devin moi . Reduceți temperatura la 150 de grade și scoateți-le din cuptor . Așteptați să se răcească.
-pentru pasul următor , puneți într-un blender dovlecelul , 30 de grame de brânză de capră , 1 lingură de unt ( de preferat fără sare ) , o jumătate de linguriță de sare și piper . Mixați până conținutul devine moale .
-între timp , într-un bol amestecați : o cană de pesmet , 1 linguriță de cimbru , 2 lingurițe de ulei și o jumătate de linguriță de sare . Amestecați bine.
-pe o tavă acoperită cu hârtie de copt puneți 20 -25 de ciuperci și cu o linguriță umplețile cu mixul de dovlecel și presărați pe deasupra pesmetul
-băgați-le la cuptor timp de 15- 25 de minute (până pesmetul de deasupra este făcut) iar ciupercile sunt gata să fie servite
Poftă bună!0