03 iun. Ciuperci umplute cu quinoa și cartofi dulci
Posted at 17:30h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente:
- 4 cartofi dulci
- 2 linguri de ulei de măsline
- sare
- piper
- spanac
- 2 căni de quinoa (fierte)
- 6 ciuperci portobello
Cum se prepară:
- Adaugă cartofii tăiați cubulețe într-o tavă pentru copt (tapetată cu hârtie pentru copt) si lasă-i la cuptor timp de 30-40 de minute.
- Cu 1-2 minute înainte să fie gata, îndepărtează hârtia de copt și adaugă câteva frunze de spanac proaspăt.
- După 3 minute scoate tava de la cuptor și lasă amestecul să se răcească.
- Amestecă quinoa, cartofii dulci și spanacul într-un bol și asezonează cu sare și piper.
- Ciupercile spălate și curățate, se ung cu ulei de măsline și se așază într-o tavă. Adaugă amestecul de quinoa, cartofi dulci și spanac.
- Presară o lingură de ulei de măsline deasupra și introdu tava la cuptor.
- Se coc timp de 15-25 de minute.