Ciuperci umplute cu quinoa și cartofi dulci

Ciuperci umplute cu quinoa și cartofi dulci

Ingrediente:

  • 4 cartofi dulci
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • spanac
  • 2 căni de quinoa (fierte)
  • 6 ciuperci portobello

Cum se prepară:

  1. Adaugă cartofii tăiați cubulețe într-o tavă pentru copt (tapetată cu hârtie pentru copt) si lasă-i la cuptor timp de 30-40 de minute.
  2. Cu 1-2 minute înainte să fie gata, îndepărtează hârtia de copt și adaugă câteva frunze de spanac proaspăt.
  3. După 3 minute scoate tava de la cuptor și lasă amestecul să se răcească.
  4. Amestecă quinoa, cartofii dulci și spanacul într-un bol și asezonează cu sare și piper.
  5. Ciupercile spălate și curățate, se ung cu ulei de măsline și se așază într-o tavă. Adaugă amestecul de quinoa, cartofi dulci și spanac.
  6. Presară o lingură de ulei de măsline deasupra și introdu tava la cuptor.
  7. Se coc timp de 15-25 de minute.