Conopidă cu tofu în stil indian

Conopidă cu tofu în stil indian

-într-un bol mai mic combinați : o jumătate de cană de lapte de cocos și jumătate de lingură de garam masala ( puteți înlocui cu praf de chili ) și puneți-l deoparte

-într-o tigaie mare unsă cu ulei puneți :  jumătate dintr-o conopidă și jumătate dintr-o ceapă feliată . Amestecați și lăsați la foc mare timp de 3 minute . Îl puteți lua de pe foc și repetați procedeul cu cele 2 jumătăți de conopidă și ceapă rămase .

-între timp , într-o altă tigaie combinați : 2 linguri de ghimbir tocat , 5 căței de usturoi zdrobiți ,un jalapeno , sare și piper după gust . Amestecați bine și puneți conopida , ceapă ,  170 de ml de apă , 350 de grame de tofu , 2 lingurițe de coriandru și câte o jumătate de linguriță de chimen și turmeric. Acoperiți tigaia până legumele devin fragede și la final , turnați mixul de cocos . Amestecați timp de 1 minut iar mâncarea este gata.

Poftă bună !