30 ian. Conopidă la tigaie cu migdale
-tăiați o conopidă medie în bucățele mai mici și puneți-le într-un robot de bucătărie
-lăsați-l la mixat până când capătă consistența orezului
-între timp ,încălziți o tigaie unsă cu 2 linguri de ulei de cocos(sau cu ulei de măsline)
-adăugați în aceasta 1 linguriță de ghimbir ras , turmeric și coriandru și lăsați-le la foc mare până încep să degaje aromă
-puneți și conopida rasă și 6 frunze de salată la foc mediu în tigaie (dacă conopida începe să devină uscată puneți apă peste)
-turnați pe deasupra un ou bătut și amestecați cu totul până oul începe să devină jumări
-tocați 6 cepe verzi pe care le veți adăuga în tigaie câteva frunze de coriandru , un pumn de patrunjel tocat și 2 pumni de migdale
-lăsați mâncarea pe foc pentru aproximativ 5 – 10 minute
-mâncarea e gata să fie servită
Poftă bună!