BecomeFIT este un program complet și complex de remodelare corporală creat să te aducă în cea mai bună formă în cel mai scurt timp posibil.

BecomeFIT are rolul:

să satisfacă toate nevoile participanților astfel încât procesul lor de remodelare corporală să fie unul de succes.Programul este compus din antrenamente, nutriție, coaching și motivație, dar și educație pe termen lung prin sesiuni de întrebări și răspunsuri.

obiectivele acestui program sunt slăbirea sau tonifierea corpului într-un timp scurt, dar în același timp antrenamentele vor fi la o intensitate adaptată, care să satisfacă atât categoria mai avansată de participanți, dar să permită și persoanelor fără o condiție fizică bună sau începătoare, să facă fată programului. Pentru acest lucru, programul BecomeFit este împărțit în mai multe grupe ce au o intensitate diferită Basic , UP, Advanced, Pro.

în condițiile în care un pachet de antrenamente personale și un plan de nutriție oferite într-o sală obișnuită ar depăși suma de 400 E, programul BecomeFit a fost gândit pentru a obține beneficii mai mari dar la costuri mai mici. Printr-o abordare complexă, cu un plan de nutriție adaptat fiecărei persoane, măsurători și analiza înainte și după program, 12 antrenamente eficiente.

Planul de nutritie:

planul de nutriție al programului BecomeFit NU este o dietă.Nu ești înfometat, ci, din contră, ești hrănit în adevăratul sens al cuvântului, cu tot ceea ce organismul tău are nevoie.Totul este calculat în cele mai mici detalii, la standarde riguroase, pentru a-ți asigura o nutriție completă în ceea ce privește vitaminele, mineralele, aminoacizii, hidratarea și energia de care ai nevoie în fiecare zi.

Esti pregatit sa incepi o viata sanatoasa alaturi de noi?

Locatii si Contact

Dobrogeanu Gherea nr 10-12, sector 1, Bucuresti
Ion Mihalache nr 128-130, sector 1, Bucuresti
contact@becomefit.ro