22 mart. Dovlecel umplut cu năut și curry
Posted at 17:20h
in Eat & BecomeFIT
-preîncălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți o tavă acoperind-o cu hârtie de copt
-tăiați în două un dovlecel și ungeți părțile cu ulei de măsline și turnați câte o linguriță de sare . Întoarceți dovlecelul cu partea tăiată în jos și băgați la cuptor 40 -45 de minute sau până miezul devine moale . Când e gata , lăsați să se răcească.
-între timp , puneți într-un bol 2 linguri de sos curry împreună cu 1 cană de lapte de cocos , 1 cană și jumătate de năut , un ardei tăiat cubulețe și 4 cepe verzi tocate . Amestecați totul.
-întoarceți dovleceii și cu o lingură scoateți miezul din centru și turnați mixul pregătit și băgați la cuptor pentru 15 -20 de minute iar mâncarea poate fi servită.
Poftă bună!