Inscriere BecomeFIT

Detalii Participant:

Sex:* MF

Alege Programul:*

Observatii:*

Se va nota daca participantul practica sau nu activitati sportive in mod regulat, daca sufera de boli cornice sau alte afectiuni grave, daca face recuperare sau daca necesita asistenta speciala.

 

 

(Rezervarea locului la acest program este luata in considerare numai dupa confirmarea telefonica efectuata printr-un reprezentant Neby Fitness Club)

 

Am citit si accept termenii si conditiile de inscriere si participare in programul Become Fit.

 

Franciza BecomeFIT

Franciza programului BecomeFit, are 100% rata de succes.

Cel mai nou model de business in industria fitness-ului este franciza.

 

Sunt foarte multe proiecte in piata, dar de cele mai multe ori nu reusesc sa aiba o rata mare de succes pentru ca nu au un brand puternic sau recunoscut, care sa le ofere sustinerea necesara pentru a reusi.

 

BecomeFit – programul de transformare corporala, conceput de echipa de specialisti Neby Fitness, unul dintre cele mai puternice brand-uri din industria fitness-ului, este acum disponibil pentru afiliere cu salile/cluburile de fitness ce vor sa implementeze acest program in locatiile lor.

 

Nu ai nevoie de deschiderea unui nou club pentru a beneficia de franciza BecomeFit, este suficient sa ai o sala de fitness deschisa de minimum 6 luni, unde sa le poti oferi clientilor tai beneficiul de a intra intr-un program de transformare corporala, foarte bine structurat si cu rezultate garantate.

 

Daca va doriti sa implementati acest program in clubul vostru, trimiteti-ne o solictare si venim in intampinarea voastra cu toate detaliile despre franciza BecomeFit.

Solicita acum detaliile francizei BecomeFIT!