24 iun. Ingrediente dovlecei umpluți cu mozzarella și pepperoni
Posted at 17:30h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente:
- 4 dovlecei mari tăiați pe lung;
- 400g sos marinara;
- 100g mozzarella mărunțită;
- 100g pepperoni;
- busuioc proaspăt tocat mărunt.
Cum se prepară:
1. Scobește dovleceii și pune conținutul deoparte.
2. Sotează cantitatea de dovlecei pe care ai pus-o deoparte în ulei de măsline. După 6-8 minute adaugă sosul marinara.
3. Într-o tavă tapetată cu hârtie pentru copt așază dovleceii scobiți. Adaugă amestecul de dovlecei cu marinara, mozzarella și pepperoni.
4. Introdu tava în cuptorul încins în prealabil și lasă-i să se coacă timp de 15 minute.
5. Presară busuiocul tocat mărunt.
Poftă mare!