Lasagna cu dovlecei

Lasagna cu dovlecei

O lasagna fără tăiței , aromată și servită împreună cu familia.

Cum se prepară :

  • Încălziți cuptorul la 180 de grade .
  • Într-o tigaie unsă cu ulei de măsline și lăsată 1 minut pe foc . Adăugați o ceapă tocată mărunt timp de 5 minute până se prăjesc. Asezonați : cu 1 linguriță de chili și sare si piper dupa gust ,
  • Într-un bol mixați 2 căni de brânză ricotta , o cană ți jumătate de smântână slabă și un ou până amestecul se omogenizează.
  • Puneți 450 de grame de carne de pui (sau vită ) pe  tigaie la foc mic .Aruncați 2 căni de brânză cheddar în tigaie.
  • Într-o caserolă întindeți primul amestec de salsa . Continuați să puneți pe deasupra felii de dovlecei tăiați subțiri ( trebuie să tăiați maxim 3 dovlecei )  , mix de smântână , carnea de pui, brânză cheddar. Repetați procedura  până când rămâneți fără ingrediente.
  • La sfârșit băgați caserola la cuptor timp de 25 de minute până când brânza se topește.

Poftă bună și mare grijă la cantități.