14 nov. Lasagna cu dovlecei
Posted at 15:25h
in Eat & BecomeFIT
O lasagna fără tăiței , aromată și servită împreună cu familia.
Cum se prepară :
- Încălziți cuptorul la 180 de grade .
- Într-o tigaie unsă cu ulei de măsline și lăsată 1 minut pe foc . Adăugați o ceapă tocată mărunt timp de 5 minute până se prăjesc. Asezonați : cu 1 linguriță de chili și sare si piper dupa gust ,
- Într-un bol mixați 2 căni de brânză ricotta , o cană ți jumătate de smântână slabă și un ou până amestecul se omogenizează.
- Puneți 450 de grame de carne de pui (sau vită ) pe tigaie la foc mic .Aruncați 2 căni de brânză cheddar în tigaie.
- Într-o caserolă întindeți primul amestec de salsa . Continuați să puneți pe deasupra felii de dovlecei tăiați subțiri ( trebuie să tăiați maxim 3 dovlecei ) , mix de smântână , carnea de pui, brânză cheddar. Repetați procedura până când rămâneți fără ingrediente.
- La sfârșit băgați caserola la cuptor timp de 25 de minute până când brânza se topește.
Poftă bună și mare grijă la cantități.