Luana, demoleaza mitul celulitei la BecomeFit

Luana, demoleaza mitul celulitei la BecomeFit

Am participat la programul BecomeFit-Basic la recomandarea unor prieteni alaturi de care, am vazut rezultate uimitoare obtinute de un alt prieten.

Cand am inceput eram extrem de obosita, nemultumita de cum aratam, lipsita de energie, neincrezatoare si cu gandul ca nu voi slabi mai mult de 3 kilograme intr-o luna jumatate. Totul s-a schimbat inca din primele 2 saptamani iar rezultatele am inceput sa le vad imediat. Sunt inca uimita de ceea ce s-a intamplat si pot spune perfect asumat, ca e cea mai buna investitie in mine pe care am facut-o vreodata. Am inceput de la 68 de kg la 1.75, multa celulita, o viata sedentara de birou si am terminat la 60 de kg, celulita aproape invizibila, minus 10 cm in talie, minus 5 cm la mana, rezistenta dubla, posibilitate de a face flotari (de care nu am facut in veci 🙂 ) si o senzatie de energie si satisfactie imensa. In plus abia astept sa merg la mare sau la piscina.

Consider ca Florin si acest program mi-au schimbat viata, raport la mancare (nu mai mananc pana explodez, nu mai amestec toate tipurile de alimente, am exclus fara efort din alimentatie toate prostiile), raport in sport (nu mai consider ca sportul inseamna o plimbare in parc sau o alergare in dorul lenii pe banda la sala). Este adevarat ca nu este foarte usor la inceput, sa iti schimbi felul de a manca mai ales daca ai mancat prost 15 ani ca si mine, practic toata viata de adult, dar asa cum spune Florin « daca ar fi usor toata lumea ar arata perfect ». Spre deosebire de toate toate curele incercate de mine inainte, la BecomeFit mananci, (in nici un caz nu mori de foame ca la multe alte cure si nici nu simti sa iti lipseste ceva, pentru ca este extrem de diversa mancarea si spre uimirea mea foarte buna), faci sport, slabesti (chiar mai mult decat te-ai asteptat) si mai esti si energic.

BecomeFit nu este un program cu efecte pe termen scurt asa cum poate cred multi care se lasa descurajati, eu am terminat primul program pe data de 15 decembrie si aproape 6 luni mai tarziu nu am mai pus nici un gram din cele multe pe care le-am eliminat. BecomeFit nu este un program care are efect numai la unele persoane, 5 prieteni de ai meiau fost, toti cei 5 au avut rezultate exceptionale si in plus, de la saptamana la saptamana, toti colegii din sala eram mai subtiri.

Recomand din toata inima BecomeFit, il recomand cu toata inima pe Florin, care e un exemplu de profesionalism si altruism si caruia o sa ii multumesc mereu pentru ca m-a impiedicat definitiv sa devin o leguma de birou nefericita asa cum s-ar fi intamplat in mod sigur daca nu il descopeream. (si povestea nu se incheie aici pentru ca sper sa ajung la pro)