02 apr. Mămăligă cu ratatouille
Posted at 17:20h
in Eat & BecomeFIT
Număr de porții : 4
-într-o cratiță puneți la fiert 1 cană de lapte alături de : 2 căni de apă, 1 -2 linguri de delikat , sare și piper după gust. Amestecați la foc mare timp de câteva minute
-reduceți focul la mediu .Turnați o cană de mălai și jumătate de cană de parmezan . Amestecați și lăsați pe foc timp de 25 – 30 de minute până mămăliga este gata.
-între timp , pregătiți o tigaie în care veți pune o jumătate de cană de ceapă roșie tocată , 2 dovlecei și o vânătă ( tăiate cubulețe ) , 2 căni de năut , 1 cană de roșii feliate și o cană de apă . Acoperiți tigaia până legumele devin moi . Puneți puțin busuioc pe deasupra.
-când ambele sunt gata , le puteți servi
Poftă bună!