Mămăligă cu ratatouille

Mămăligă cu ratatouille

Număr de porții : 4

-într-o cratiță puneți la fiert 1 cană de lapte alături de : 2 căni de apă, 1 -2 linguri de delikat  , sare și piper după gust. Amestecați la foc mare timp de câteva minute

-reduceți focul la mediu .Turnați o cană de mălai și jumătate de cană de parmezan . Amestecați și lăsați pe foc timp de 25 – 30 de minute până mămăliga este gata.

-între timp , pregătiți o tigaie în care veți pune o jumătate de cană de ceapă roșie tocată , 2 dovlecei și o vânătă ( tăiate cubulețe ) , 2 căni de năut , 1 cană de roșii feliate și o cană de apă . Acoperiți tigaia până legumele devin moi . Puneți puțin busuioc pe deasupra.

-când ambele sunt gata , le puteți servi

Poftă bună!