27 feb. Noodles de sfeclă roșie cu sos
-într-un bol puneți un o cană de caju și turnați peste ele o cană de apă și lăsați-le timp de 4 ore
-când sunt gata scoateți-le din apă și puneți-le într-un blender
-pentru următorul pas ,fierbeți apă într-un ibric
-între timp , într-o tigaie unsă cu ulei puneți 2 -3 căței de usturoi . Dați focul la mediu și lăsați-le pe foc timp de 30 de secunde . După asta , transferați-le în blender alături de : o jumătate de legătură de pătrunjel , 3-4 frunze de busuioc , 1 lingură de oregano și 2 lingurițe de suc de lămâie . Mixați bine până compoziția devine moale și adăugați câte puțin din apa pusă la fiert
-în aceeași tigaie unsă cu ulei puneți 4-5 pumni de noodles de sfeclă ( sau dacă aveți alt tip de noodles) și lăsați-le pe foc până devin moi ( 8 – 10 minute ) . Divizați în boluri și turnați sosul pe deasupra iar mâncarea este gata.
Poftă bună!