10 iun. Orez cu spanac, rosii si parmezan
Posted at 17:21h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente:
- 500 ml supa de pui;
- 1 lingura unt;
- 1 ceapa;
- 1 catel de usturoi;
- 150 g orez;
- 1 pahar de vin alb sec;
- 2 rosii;
- 50 g spanac;
- 50 g parmezan;
- sare, piper, busuioc proaspat;
Cum se prepara:
- Incalzeste supa de pui si mentine-o la o temperatura moderata.
- Topeste untul intr-o tigaie care nu lipeste, apoi adauga ceapa tocata . Asezoneaza cu sare si piper si soteaz-o aproximativ 3 minute, pana cand devine translucida.
- Adauga usturoiul pisat si mai soteaza 30 de secunde.
- Peste amestecul de ceapa si usturoi, adauga orezul si vinul. Amesteca bine, pana cand lichidul se absoarbe. Adauga treptat cantitatea de supa de pui in felul urmator.
- Cand orezul este aproape gata, adauga rosiile despielitate si taiate cuburi. Amesteca bine si adauga apoi spanacul, busuiocul si cantitatea ramasa de supa de pui.
- Presara parmezanul dat pe razatoare la final si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Pofta mare!