12 feb. Pappardelle cu dovlecei
Posted at 17:30h
in Eat & BecomeFIT
Număr de porții : 4 12
– preîncălziți cuptorul la 160 de grade
– feliați 4 dovlecei (mici sau medii ) și presărați deasupra lor 2 lingurițe de sare
– pe o tavă așezați 20 de roșii cherry și băgați-le la cuptor timp de 10 minute sau până încep să se usuce ( nu aruncați sucul rămas )
– între timp, într-o cratiță fierbeți pastele conform pachetului ( fără să adăugați sare sau alte condimente )
– când ambele s-au făcut și puneți-le într-o tigaie alături de sucul rămas de la roșii(nu puneți dovleceii) . Amestecați și țineți-le pe foc 5 minute .
– așezați toate ingredientele pe farfurii și înainte de a servi presărați pe deasupra câte o lingură de pătrunjel , turnați câte o lingură de ulei și opțional , 2 linguri de cremă de brânză.
Poftă bună!