15 mai Paste cu roșii , măsline și vinete
Posted at 17:20h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente :
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 vânătă mare, tăiată cuburi
- 2 căței de usturoi
- 4 roșii, tăiate cuburi
- 50 g măsline verzi/negre, fără sâmburi;
- 2 linguri oțet (optional);
- 50 g capere;
- 300 g paste;
- pătrunjel,busuioc proaspăt;
- sare, piper, paprika după gust;
Cum se prepară:
-încălzește uleiul la foc mediu
-sotează vânăta timp de apoximativ 5 minute , apoi adaugă usturoiul tocat mărunt , roșiile , caperele și oțetul
-amestecă bine apoi adaugă condimentele. Se mai lasă la foc aproximativ 10 minute
-gătește pastele conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj , scurge-le ,adaugă-le , peste compoziția de vinete și roșii și amestecă bine iar mâncarea este gata.
Poftă bună!