05 iun. Piept de pui cu usturoi, busuioc și pătrunjel
Posted at 17:30h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente
- 1 lingură de pătrunjel uscat
- 1 lingură de busuioc uscat
- 4 bucăți de piept de pui
- 4 căței de usturoi, tăiați mărunt
- 1/2 linguriță de sare
- 1/2 linguriță de fulgi de ardei iute
- 2 roșii
Cum se prepară:
- Încălzește cuptorul.
- Unge vasul cu ulei sau folosește un spray cu ulei pentru gătit și presară o linguriță de pătrunjel și o linguriță de busuioc.
- Adaugă bucățile de piept de pui și distribuie usturoiul deasupra.
- Amestecă într-un bol restul ingredientelor: cantitatea de pătrunjel și busuioc rămasă, sarea, fulgii de ardei iute și presară amestecul deasupra bucăților de piept de pui. La final, adaugă roșiile.
- Introdu vasul acoperit la cuptor timp de 25 de minute, după care îndepărtează capacul și mai lasă-l 15 minute până când devine suculent.