Piept de pui cu usturoi, busuioc și pătrunjel

Piept de pui cu usturoi, busuioc și pătrunjel

Ingrediente

  • 1 lingură de pătrunjel uscat
  • 1 lingură de busuioc uscat
  • 4 bucăți de piept de pui
  • 4 căței de usturoi, tăiați mărunt
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de fulgi de ardei iute
  • 2 roșii

Cum se prepară:

  1. Încălzește cuptorul.
  2. Unge vasul cu ulei sau folosește un spray cu ulei pentru gătit și presară o linguriță de pătrunjel și o linguriță de busuioc.
  3. Adaugă bucățile de piept de pui și distribuie usturoiul deasupra.
  4. Amestecă într-un bol restul ingredientelor: cantitatea de pătrunjel și busuioc rămasă, sarea, fulgii de ardei iute și presară amestecul deasupra bucăților de piept de pui. La final, adaugă roșiile.
  5. Introdu vasul acoperit la cuptor timp de 25 de minute, după care îndepărtează capacul și mai lasă-l 15 minute până când devine suculent.