Piept de pui umplut cu spanac

Piept de pui umplut cu spanac

-preîncălziți cuptorul la 160 de grade

-încălziți o tigaie unsă cu ulei la foc mediu în care veți adăuga : 2 cepe verzi tocate , 2 căței de usturoi zdrobiți , 1 linguriță de oregano , sare și piper după gust .  Lăsați-l pe foc 5  minute după care adăugați 300 de grame de spanac . Amestecați pentru a combina ingredientele . După câteva minute, îl puteți lua de pe foc .

-luați 4 bucăți de piept de pui (de 200 de grame fiecare ) și tăiați-le jumătate pe orizontal și umpleți-le cu mixul de spanac

-ungeți fiecare piept de pui cu ulei , presărați pe deasupra câte o jumătate de lingură de pesmet și așezați-le pe o tavă de copt . Lăsați-le la cuptor 45 – 50 de minute sau până când sunt gata.

-după ce s-au făcut lăsați-le sa se răcească câteva minute înainte de a le servi .

Poftă bună!