28 ian. Prăjitură cu mere fără gluten
-preîncălziți cuptorul la 160 de grade
-într-un bol combinați 2 căni de făină de migdale(sau făină de secară) , 1 linguriță de praf de copt(fără gluten) , 60 de ml de ulei de măsline , 1 lingură de sirop de agave , 1 linguriță de extract de vanilie , 1 jumătate de cană de suc de portocale și 2 ouă
-amestecați până compoziția devine omogenă
-curățați și tăiați două mere cubulețe
-pregătiți o tavă de copt unsă cu ulei ( de vreo 20 de cm) în care veți pune mixul și peste veți răsturna bucățile de mere.Presați-le pentru a intra puțin în mix . Opțional , puteți presăra pe deasupra fulgi de migdale
-băgați la cuptor pentru 1 oră – 1 oră și 20 de minute până când prăjitura este gata
-când este gata , scoateți-o din cuptor și lăsați-o să se răcească înainte de a o servi
Poftă bună!