Prăjitură de rubarbă

Prăjitură de rubarbă

-preîncălziți cuptorul la 180 de grade

-într-un bol amestecați următoarele ingrediente: 250 de grame de rubarbă , o cană de suc de portocale , 2 lingurițe de extract de vanilie și 2 linguri de sirop de agave

-puneți totul într-o tavă și băgați la cuptor pentru 20 -25 de minute până când rubarba devine moale

-între timp , într-un alt bol combinați o cană de făină de migdale ( puteți înlocui cu făina de secară ) , o jumătate de cană de ovăz , 80 de grame de unt și 2 linguri de zahăr brun .Amestecați până compoziția devine omogenă

-scoateți rubarba din cuptor când este gata și amestecați-o împreună cu o cană de fructe de pădure și mixul din bol . Ajustați gustul după bunul plac

-băgați-o înapoi în cuptor pentru încă 5 minute până începe să prindă crustă

– o puteți servi caldă alături de o lingură de iaurt

Poftă bună!