27 ian. Pui umplut în stil grecesc
Posted at 17:00h
in Eat & BecomeFIT
-preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
-puneți 4 bucăți de piept de pui (150 – 200 de grame) pe un tocător și faceți 5 tăieri (aveți grijă să nu tăiați cu totul ). Transferați-i într-o tavă.
-într-un bol mai mic combinați : 3 linguri de ulei , o lingură de lămâie , 1 lingură de mărar tocat și pătrunjel și 2 căței de usturoi zdrobiți
-turnați mixul peste pieptul de pui astfel încât să îl acoperiți cu totul
-umpleți fiecare piept de pui cu felii de : dovlecel , roșii , ceapă și lămâie. Presărați pe deasupra brânza feta sau mozzarella
-băgați la cuptor până când puiul este gata ( 25 – 30 de minute). După ce este gata , lăsați să se răcească înainte de a-l servi
Să aveți poftă!