Pui umplut în stil grecesc

Pui umplut în stil grecesc

-preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

-puneți 4 bucăți de piept de pui (150 – 200 de grame) pe un tocător și faceți 5 tăieri (aveți grijă să nu tăiați cu totul ). Transferați-i într-o tavă.

-într-un bol mai mic combinați : 3 linguri de ulei , o lingură de lămâie , 1 lingură de mărar tocat și pătrunjel și 2 căței de usturoi zdrobiți

-turnați mixul peste pieptul de pui astfel încât să îl acoperiți cu totul

-umpleți fiecare piept de pui cu felii de : dovlecel , roșii , ceapă și lămâie. Presărați pe deasupra brânza feta sau mozzarella

-băgați la cuptor până când puiul este gata ( 25 – 30 de minute). După ce este gata , lăsați să se răcească înainte de a-l servi

Să aveți poftă!