16 mart. Quinoa cu dovleac copt și dovlecel
Posted at 17:20h
in Eat & BecomeFIT
-preîncălziți cuptorul la 180 de grade
-într-o cratiță puneți la fiert o cană de quinoa
-pregătiți o tavă în care veți adăuga : 600 de grame de dovleac tăiat cubulețe , 1 ceapă roșie feliată . Turnați 2 linguri ulei de măsline pe deasupra , asezonați cu sare și piper și băgați tava la cuptor pentru 30 – 40 de minute . Când este gata , puneți- l să se răcească
-între timp , feliați 4 -5 dovlecei pe care îi veți așeza într-o altă tavă , turnați puțin ulei și lăsați la cuptor pentru 15 -20 de minute
-amestecați quinoa și legumele într-o tavă alături de 1 pumn de pătrunjel tocat , 2 linguri de suc de lămâie iar mâncarea este gata
Poftă bună!