REGULAMENT “BECOMEFIT BY NEBY” 

Acest regulament se aplica participantilor la programul “Become Fit by Neby”

1. Organizatorul acestui program este Florin Nebunu, in calitate de antrenor si coordonator al programului, impreuna cu Neby Fitness Club, ce pune la dispozitie spatiul de desfasurare.

1.1.Acest program se adreseaza tuturor persoanelor , membri sau non-membri ai Neby Fitness club, care doresc sa se inscrie si care indeplinesc urmatoarele conditii: au implinit varsta de 18 ani, nu sufera de afectiuni cronice, prezinta o adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea “apt/a pentru efort fizic”.

1.2.Inscrierea participantilor se face online sau prin completarea unui formular care se gaseste la receptia salii de fitness si numai dupa achitarea taxei de participare.

1.3.Prin semnarea formularului de inscriere si bifarea casutei corespunzatoare fiecare participant:

  • declara ca accepta si intelege termenii si condtiile de participare la BecomeFit by Neby, precum si regulamentul acestuia
  • isi da acodrul ca imaginea sa sau alte date publice precum rezultatele obtinute sa fie folosite in materialele de promovare ale programului sub forma de fotografii, afise , filme, interviuri etc. in mod gratuit si necenzurat.

1.4.Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza inregistrarea si participarea la cursa, din motive obiective, vreunui participant;

2.Obligatiile participantilor:

2.1.Participarea la BecomeFit by Neby se face pe proprie raspundere, in deplina cunostiinta a apititudinii de a participa la un program sportiv intensiv, a starii de  sanatate fizica si mentala, si numai in baza prezentarii unei adeverinte de la medicul de familie cu mentiunea “ apt/a pentru efort fizic.”

2.2.Participantii au obligatia de a respecta intru totul indicatiile antrenorului si le este strict interzis sa foloseasca echipamentele sportive din incinta Neby Fitness Club fara supravegherea si acordul antrenorului. Fiecare participant este responsabil pentru propria securitate si siguranta. Nerespectarea acestei reguli duce automat la excluderea din program.

2.3.Participantii care nu sunt membri ai Neby Fitness Club pot intra in sala cu 30 de minute inaintea inceperi claselor speicifice si pot ramane inca 30 de minute dupa incheierea lor. Acestora le este strict interzis accesul in alte spatii decat cele desemnate pentru activitatile din programul BecomeFit by Neby.

2.4.Participantii au obligatia de a fi echipati sportive in concordanta cu necesitatile proprii: tricou cu maneca scurta sau lunga, pantalon sport sau colant, pantof sport comod ( nu se vor folosi niciodata pantofii de strada).

2.5.Toti participantii, indiferent daca sunt sau  nu  membri ai Neby Fitness Club au obligatia de a cunoaste si de a respecta regulamentul de ordine interioara al salii.

3. Obligatiile organizatorului

3.1 Organizatorul are obligatia de a pune la dispozitia participantilor pentru desfasurarea programului in bune conditii: sala pentru activitatile sportive, zona de vestiare pentru schimbul de haine, zona de dusuri.

3.2 Organizatorul  se oblige sa predea clase specific si sa recomande programe de dieta adresate fiecarei categorii de participanti.

3.3 Organizatorul se oblige sa nu permita accesul in program al persoanelor ce nu prezinta adeverinta medicala sau care sufera de boli cronice.

4. Taxa de participare

4.1  Taxa de  participare se plateste cash, prin card sau transfer bancar in contul indicat pe fisa de inscriere.

4.2 In caz de neprezentare la inceputul programului, abandon, retragere din orice motiv, taxa de participare nu se returneaza.

4.3 In cazul anularii programului in caz de forta majora din motive care nu depend de organizatori, taxa de inscriere nu se returneaza. Organizatorul nu va suporta in niciun fel costurile adiacente (transport, cazare, masa, etc.) ale participantilor.