Salată cu pui , mazăre și ceapă verde

Salată cu pui , mazăre și ceapă verde

Ingrediente:

  • 100 g caju crud;
  • 1 lingură de oțet;
  • sare după gust;
  • piper roșu după gust;
  • 500 g piept de pui;
  • 200 g mazăre fiartă;
  • 1 legatură de ceapă verde;
  • mărar;
  • 1 salată verde/arugula/lăptucă;

Cum se prepară:

-lăsați cajuul la înmuiat în apă clocotită timp de 30 de minute, după care scurgeți-l

-adăugați cajuul în blender, împreuna cu 100 ml de apă, oțetul, sarea și piperul și mixați-l până când amestecul devine omogen

-fierbeți pieptul de pui și taieți-l în bucăți mici după ce se răcește

-adăugați peste pieptul de pui pastă de caju, ceapa verde și pătrunjelul tocat marunt și amestecați bine.

-îl puteți servi împreună cu salata

Poftă bună!