17 mai Salată cu pui , mazăre și ceapă verde
Posted at 17:30h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente:
- 100 g caju crud;
- 1 lingură de oțet;
- sare după gust;
- piper roșu după gust;
- 500 g piept de pui;
- 200 g mazăre fiartă;
- 1 legatură de ceapă verde;
- mărar;
- 1 salată verde/arugula/lăptucă;
Cum se prepară:
-lăsați cajuul la înmuiat în apă clocotită timp de 30 de minute, după care scurgeți-l
-adăugați cajuul în blender, împreuna cu 100 ml de apă, oțetul, sarea și piperul și mixați-l până când amestecul devine omogen
-fierbeți pieptul de pui și taieți-l în bucăți mici după ce se răcește
-adăugați peste pieptul de pui pastă de caju, ceapa verde și pătrunjelul tocat marunt și amestecați bine.
-îl puteți servi împreună cu salata
Poftă bună!