27 iul. Salată cu pui, spanac și căpșiuni
Posted at 18:00h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente:
- 3 linguri de ulei de măsline
- 3 linguri de suc de lămâie
- 2 lingurițe de sare
- 230 de grame de căpșuni tăiate
- 200 de grame de piept de pui
- 1 linguriță de praf de chilli
- o căpățână de salată
- 85 de grame de frunze de spanac
- 50 de grame de caș tăiat
Cum se prepară:
- Într-un bol combinați uleiul de măsline , sucul de lămâie, 1 linguriță de sare și căpșiunile. Amestecați și puneți bolul deoparte pentru 15-25 de minute.
- Luați pipetul de pui și presărați pe deasupra pudra de chilli și o linguriță de sare. Când e gata, puneți-l într-o tigaie unsă cu ulei. Când puiul s-a gătit tocați-l .
- La final, pe o farfurie așezați salata și spanacul urmat de compoziția de căpșuni și pieptul de pui. Amestecați iar salata este gata.
Poftă bună!