Salată cu pui, spanac și căpșiuni

Salată cu pui, spanac și căpșiuni

Ingrediente:

  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 3 linguri de suc de lămâie
  • 2 lingurițe de sare
  • 230 de grame de căpșuni tăiate
  • 200 de grame de piept de pui
  • 1 linguriță de praf de chilli
  • o căpățână de salată
  • 85 de grame de frunze de spanac
  • 50 de grame de caș tăiat

Cum se prepară:

  1. Într-un bol combinați uleiul de măsline , sucul de lămâie, 1 linguriță de sare și căpșiunile. Amestecați și puneți bolul deoparte pentru 15-25 de minute.
  2. Luați pipetul de pui și presărați pe deasupra pudra de chilli și o linguriță de sare. Când e gata, puneți-l într-o tigaie unsă cu ulei. Când puiul s-a gătit tocați-l .
  3. La final, pe o farfurie așezați salata și spanacul urmat de compoziția de căpșuni și pieptul de pui. Amestecați iar salata este gata.

Poftă bună!