04 mart. Salată cu roșii avocado și creveți
-într-o tigaie unsă cu ulei turnați : 400 – 450 de grame de creveți , presărați sare și piper după gust și lăsați-le la foc mare timp de 2 minute
-în continuare , adăugați 3 căței de usturoi zdrobiți , reduceți focul și lăsați pe foc până creveții sunt gata și transferați-i într-un bol
-pentru următorul pas , veți avea nevoie de un bol mai mare în care veți adăuga următoarele ingrediente : 2 lingurițe de zeamă de lămâie , 1 linguriță de muștar ( Dijon de preferat ) și 1 linguriță de sirop de agave
-amestecați în timp ce adăugați 3 linguri de ulei de măsline urmat de 2 căni de roșii cherry tăiate pe jumătate , 2 -3 castraveți mici feliați , 1 avocado curățat și tăiat cubulețe , creveții și la final , jumătate dintr-o căpățână de varză iar salata este gata
Poftă bună!