18 mai Salată cu sfeclă coaptă ,mentă și brânză feta
Posted at 17:30h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente:
- 6 sfecle roșii;
- 2 linguri ulei de măsline;
- 50g brânză feta;
- 2 linguri mentă proaspată;
- 1 ceapă;
- 2 linguri suc de portocale;
- 2 linguri oțet;
- 1 lingură miere;
- sare și piper după gust;
Cum se prepară :
-se taie sfeclele roșii în jumătăți. Se presară deasupra lor 2 lingurițe de ulei de masline și se coc în cuptorul încins în prealabil, timp de o oră
-se scot din cuptor și se lasă la răcit, la temperatura camerei
-se prepară un dressing din uleiul de măsline rămas, suc de portocale, oțet, miere, sare și piper
-se îndepărtează coaja sfeclelor și se taie cubulețe. Se adaugă dressing-ul, menta, ceapa tocată mărunt și brânza feta dată pe răzătoare.
Poftă bună!