08 mart. Salată cu spanac și somon
-pentru dressing veți avea nevoie de : un sfert de cană de lichid de la castraveți murați , 1 lingură de ulei de măsline , 1 lingură de ulei de susan și puțină sare . Amestecați și puneți deoparte .
-pentru următorul pas veți pregăti 5 bucăți de sparanghel la foc mare ,într-o tigaie cu 2 linguri de ulei de susan . Așteptați până sparanghelul devine moale .
-în aceeași tigaie pregătiți ciupercile tocate la foc mare ( 300 de grame ) alături de 3 căței de usturoi zdrobiți , 1 linguriță de ghimbir tocat și 1 lingură de ulei . Lăsați-le pe foc până devin moi.
-când sunt gata într-un bol mai mare așezați : 55-60 de grame de spanac ,60-70 de grame de somon , sparanghelul , ciupercile și un morcov feliat . La sfârșit , turnați dressing-ul iar salata este gata.
Poftă bună!