05 ian. Salată de couscous cu legume la cuptor
-încălziți cuptorul la 180 de grade si într-o tavă puneți 2 ardei roșii și o jumătate de dovlecel ( cu tot cu coajă ) tăiați cubulețe.
-într-un bol mixați 4 căței de usturoi zdrobiți si 3 linguri de ulei de măsline . Turnați peste legume și lăsați la cuptor 20 de minute . Scoateți tava și mai adăugați : 1 ceapă roșie feliată , 1 linguriță de semințe chimen , 1 linguriță de sos picant și 50 de grame de alune crude. Băgați tava la cuptor pentru încă 20 de minute .
-într-o cratiță puneți la fiert 250 de grame de couscous. Pentru mai multa aromă vă recomandăm să puneți o lingură de delikat în timp ce fierbe și una de boia dulce după ce a fiert .
-la sfârșit, scoateți legumele și amestecați-le într-un bol împreună cu couscous-ul. Salata este gata.
Să aveți poftă!