06 feb. Salată de paste cu tofu și fasole verde
-încălziți o tigaie unsă cu ulei în care veți adăuga : 450 -500 de grame de tofu tăiat cubulețe și lăsați-l la foc mare timp de 5 -6 minute sau până când prinde culoare pe toate părțile. Când este gata lăsați-l să se răcească timp de 30 de minute
-între timp , puneți la fiert 2 căni de pene și de fasole verde . Așteptați 5 – 10 minute până s-au fiert .
-când tofu-ul s-a răcit puneți-l într-un bol alături de : 2 căni de roșii cherry tăiate jumătate , pastele , fasolea verde și 1 lingură de mărar
-pentru a prepara dressing-ul veți avea nevoie de : 2 linguri de oțet din vin alb , 1 lingură de suc de lămâie și de ulei , 1 linguriță de sos de soia , 3 căței de usturoi zdrobiți și sare și piper după gust
-turnați conținutul peste salată , amestecați bine și e gata să fie servită.
Poftă bună!