Shakshuka

Shakshuka

-într-un bol puneți 350 de grame de asparagus tăiat in bucățele mici , 200 de grame de broccoli , 1 ceapă feliată și puneți-le pe o tigaie unsă . Acoperiți-o până când legumele devin moi.

– într-o tigaie separată adăugați : 2 lingurițe de semințe de chimen , piper , 4 roșii tăiate cubulețe și jumătate de legătură de pătrunjel . Acoperiți tigaia pentru 5 minute și răsturnați legumele peste sos . Amestecați în timp ce puneți restul de ingrediente și anume : 50 de grame de mazăre și  50 de grame de fasole roșie . Acoperiți tigaia pentru încă 2 minute.

– faceți patru găuri în mix și spargeți câte un ou in fiecare parte. Lăsați la foc mediu până când ouăle s-au făcut.

Opțional puteți presăra pe deasupra boia pentru mai multă aromă.

Poftă bună!