Supă de pește

Supă de pește

-într-o cratiță puneți 100 -120 de ml de apă și lăsați-o la fiert . Adăugați 450 – 550 de grame de file de halibut ( sau orice alt pește cu carne albă ) . Acoperiți cratiță și lăsați peste la fiert până când devine fraged.Când sunt gata scoateți-le din cratiță și puneți-le deoparte (aruncați apa și umpleți cratița cu apă curate)
-în cuptor puneți 3 felii de bacon și le puteți scoate când devin crocante
-într-o tigaie unsă cu ulei de măsline puneți următoarele ingrediente : 2 cartofi , 1 ceapă feliată și un morcov mediu . Lăsați-I pe foc la temperatură medie timp de 10 minute .
-în cratița cu apă curată turnați legumele , 1 lingură de paătrunjel tocat , mărar , sare și piper după gust
-lăsați legumele să fiarbă până devin moi . Între timp , turnați 3 căni de lapte și o jumătate de lingură de unt în supă urmat de pește . Lăsați pe foc aproximativ 25 – 30 de minute.
Supa e gata să fie servită.
Poftă bună!