14 iun. Tabbouleh de quinoa
Posted at 17:20h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente
- 100 g de quinoa;
- o legatură de pătrunjel;
- 2 roșii;
- 1 castravete;
- o lingură de ulei de măsline;
- o lingură de oțet balsamic;
- zeamă de la jumătate de lămâie;
- jumătate de cățel de usturoi (pisat);
- sare;
- frunze de salată;
Mod de preparare
- Quinoa se spală și se pune la fiert. Se mai lasă 10 minute după ce apa ajunge în punctul de fierbere, apoi se scurge apa și se lasă la răcit.
- Într-un bol se amestecă uleiul de măsline, oțetul, zeama de lămâie, un praf de sare și usturoiul.
- Amestecul se adaugă în quinoa, alături de roșia, castravetele și pătrunjelul tăiate. Se servește pe un pat din frunze de salată.