Tabbouleh de quinoa

Tabbouleh de quinoa

Ingrediente

  • 100 g de quinoa;
  • o legatură de pătrunjel;
  • 2 roșii;
  • 1 castravete;
  • o lingură de ulei de măsline;
  • o lingură de oțet balsamic;
  • zeamă de la jumătate de lămâie;
  • jumătate de cățel de usturoi (pisat);
  • sare;
  • frunze de salată;

Mod de preparare

  1. Quinoa se spală și se pune la fiert. Se mai lasă 10 minute după ce apa ajunge în punctul de fierbere, apoi se scurge apa și se lasă la răcit.
  2. Într-un bol se amestecă uleiul de măsline, oțetul, zeama de lămâie, un praf de sare și usturoiul.
  3. Amestecul se adaugă în quinoa, alături de roșia, castravetele și pătrunjelul tăiate. Se servește pe un pat din frunze de salată.