Termeni si Conditii

Toate drepturile de autor privind continutul site-ului www.becomefit.ro apartin BECOMEFIT SRL.

Inainte de a utiliza acest site, va  rugam sa cititi cu atenţie enunturile de mai jos, aplicabile acestui site si tuturor materialelor pe care le contine.

Va aducem la cunostinta ca prezentul site este destinat promovarii pe piata a produselor si serviciilor marca BECOMEFIT.

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

Accesul la prezentul site precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanţă cu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legea statului român.

Daca utilizati produsele si serviciile oferite de site-ul www.becomefit.ro, inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Continuand sa utilizati site-ul, acceptati/sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza:

  • BECOMEFIT SRL poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul.
  • BECOMEFIT poate limita accesul pe site ori la anumite parti din acesta. Totodata, BECOMEFIT poate limita accesul la anumite facilitati din site si poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.
  • BECOMEFIT poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra utilizatorii, societatea nefiind raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest site.
  • Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.
  • Site-ul pe care l-ati accesat este un site internet care furnizeaza informatii  ce fac obiectul acestor termeni si conditii.

Continutul

Continutul site-ului este destinat uzului personal al utilizatorului.

Toate materialele prezentate pe site, incluzand dar fara a se limita la: conceptul de antrenament, programe alimentare, materiale video, muzica, poze, texte, informatii, articole scrise, s.a. – generic numite continut – sunt protejate de catre dispozitiile Legii nr.8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe – sanctiuni atat administrative cat si penale, a Legii nr.84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si a Legii nr.129/1992 republicata – privind desenele si modelele industriale.

Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul www.becomefit.ro cat si continutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul Romaniei.

Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera sub alta denumire, in parte ori in intreg, site-ul si/sau continutul acestuia.

Exploatarea este libera, sub conditia non-comercializarii si respectarii termenilor si conditiilor.

Orice forma de copiere, stocare, modificare, comercializare si/sau transmitere a continutului site-ului este expres interzisa.

Este expres interzisa publicarea prin CD, DVD, alte suporturi magnetice sau de alta natura, a materialelor publicate pe site

BECOMEFIT nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea intregului ori a unei parti din continutul site-ului in orice mediu.

Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor privind continutul site-ului www.becomefit.ro, apartin BECOMEFIT SRL

Utilizatorii pot descarca total sau partial continutul de pe acest site numai pentru uzul personal.

Limite ale utilizarii site-ului

Atunci cand accesati site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri personale legale. Mai exact va obligati sa:

a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/prin intermediul acestui site web;

b) nu veti permite/nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare, rasista etc;

c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking/hacking sau a atacurilor de genul „negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati BECOMEFIT in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel ori provocata direct sau indirect de societate ca urmare a incalcarii/ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Conexiuni catre alte site-uri

Site-ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor site-ului si nu implica sprijinirea de catre becomefit.ro a materialului disponibil pe acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de securitate si prelucrare a datelor cu caracter personal, poate fi citita integral la urmatorul link > Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Politica anti spam

BECOMEFIT SRL nu tolerează mesajele nesolicitate (SPAM). Pentru a preîntâmpina abonările false sau automate la newsletter, folosim sistemul CONFIRMED OPT IN. În acest fel, abonarea la fiecare newsletter se face doar după confirmarea adresei de email a utilizatorului. Totodată, becomefit.ro garantează că, din momentul dezabonarii, nu veţi mai primi ediţiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de către becomefit.ro va conţine instrucţiuni clare de dezabonare instant (one click).

Mărci înregistrate

Toate mărcile înregistrate (nume de brand, logo-uri.) care apar în interiorul prezentului site sunt deţinute de catre BECOMEFIT SRL. Este strict interzisă utilizarea oricărei mărci înregistrate postată pe acest site.

Prin accesarea si folosirea site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat termenii si conditiile. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam incetati navigarea pe acest site.