Cornel slabeste 14 kilograme cu BecomeFit – Pro

Cornel slabeste 14 kilograme cu BecomeFit – Pro

Ca orice sportiv de performanta (10 ani de polo si 4 ani de rugby) dupa ce m-am retras am inceput sa ma ingras mai mult decat imi doream. La programul Become Fit m-a inscris sotia mea, care il cunostea pe Florin si stia ca poate sa faca minuni cu mine, aveam nevoie de un plan alimentar bine stabilit si de un antrenor care sa scoata totul din mine.

Primul antrenament a fost ca un knockout pentru mine, pentru corpul meu. Am lesinat o data si “am dat la boboci” de 2 ori, dar m-am trezit auzindu-i vocea si simtind ca inca mai pot. Antrenamentele cu Florin sunt foarte intense, disciplinare dar cel mai important motivationale, te fac sa iti doresti performanta si sa scoti ce e mai bun din corpul tau. Parca inca il mai aud: “Hai hai, hai ca poti!” sau “Daca ai carcel dai inainte ca trece!”

Am reusit sa slabesc 14,1 kg in 6 saptamani, am inceput de la 95,9 kg si niciodata nu m-am simtit atat de bine. Multumesc Florin pentru tot si ne revedem in septembrie la urmatorul program, chiar ai facut minuni.