26 iun. Vinete cu parmezan la cuptor
Posted at 17:30h
in Eat & BecomeFIT
Ingrediente:
- 2-3 vinete, tăiate în felii de 3-4 cm;
- 3 roșii (se poate folosi și sos de roșii)
- 1 lingură de ulei de măsline;
- 200g parmezan;
- sare și piper după gust;
- 2 căței de usturoi;
- busuioc proaspăt;
Cum se prepară:
1.Lasă uleiul la încins, adaugă usturoiul tocat mărunt, roșiile tăiate cubulețe, sarea și piperul. Amestecul se gătește până când capătă consistența unui sos.
2. După ce ai pregătit sosul, încălzește cuptorul și taie vinetele felii subțiri . Așază un strat de felii de vinete în tava tapetată cu hârtie pentru copt, adaugă sosul de roșii, apoi parmezanul ras. În funcție de cantitățile alese, mai poți adăuga unul sau două straturi similare.
3. Se lasă la cuptor aproximatic 30-40 de minute.
Poftă mare!